De Ultieme Gids voor Gezond Haar: Onze Shampoo Bars Uitgelegd

De Ultieme Gids voor Gezond Haar: Onze Shampoo Bars Uitgelegd

Dec 09, 2023Caroline Suzanne Lagewaard

Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke en effectieve haarverzorgingsroutine, ben je op de juiste plek! In deze blogpost delen we de beste manier en volgorde om onze shampoo bars, conditioner bars en haarmasker bars te gebruiken, zodat je stralend en gezond haar kunt bereiken zonder compromissen te sluiten.

 

Stap 1: De Shampoo Bar

Begin altijd met het reinigen van je haar. Dit doe je natuurlijk met behulp van een Shampoo Bar. Begin je haarverzorgingsroutine door je haren grondig nat te maken. Wrijf vervolgens de shampoo bar tussen je handen om schuim te creëren of breng de bar direct op je natte haar aan. Masseer het schuim zachtjes in je hoofdhuid met cirkelvormige bewegingen. Onze shampoo bars zijn doordrenkt met natuurlijke ingrediënten die je haar reinigen zonder het uit te drogen. Zorg echter wel dat je alleen je hoofdhuid en haaraanzet wast met shampoo. Het grondig wassen met shampoo van je punten is niet nodig. Spoel grondig uit en bereid je voor op de volgende stap.

 

Stap 2: De conditioner bar gebruiken

Na het wassen met de shampoo bar, breng je de conditioner bar aan op je natte haar. Je kunt de conditioner bar rechtstreeks over je haar halen of tussen je handen wrijven om het product te activeren. Focus op de punten en lengtes van je haar, vermijd de hoofdhuid om overmatig vet te voorkomen. Laat de conditioner een paar minuten intrekken voor een diep hydraterend effect. Spoel daarna grondig uit.

 

Stap 3: Haarmaskerbar voor extra verzorging

Geef je haar een wekelijkse boost met onze haarmasker bar voor extra hydratatie en voeding. Gebruik het haarmasker in plaats van de conditioner. Als je namelijk eerst een conditioner bar gebruikt, zal je haar daarna niet nog meer voedingsstoffen opnemen, en andersom. Gebruik ze dus niet beide achter elkaar. Wrijf de bar tussen je handen om het product te activeren en breng het gelijkmatig aan op je haar. Focus hierbij op de lengten en de punten. Laat het masker 5-10 minuten inwerken om de natuurlijke ingrediënten diep in je haar te laten doordringen. Spoel grondig uit voor zacht en glanzend haar.

 

Welke Bar past het beste bij mijn haar? 

Al onze shampoo bars en conditioner bars hebben hun eigen werking. Ben je op zoek naar een shampoo bar die bij jouw haartype past? Hieronder lees je welke het beste bij jou past. Al onze shampoo bars hebben een bijpassende conditioner bar. 

Shampoo Bar Aloe Vera - Komkommer: Elk haartype, gevoelige hoofdhuid 

Shampoo Bar Mango - Papaja: Krullend, droog, pluizend, beschadigd haar

Shampoo Bar HoningKrullend, droog, pluizend, beschadigd haar

Shampoo Bar Jasmijn - Kamille: Droog haar, gevoelige hoofdhuid, anti-roos 

Shampoo Bar Lavendel: Alle haartypes, zilvershampoo 

Shampoo Bar Citrus: Vet haar 

Shampoo Bar Eucalyptus - Tea Tree: Gevoelige hoofdhuid 

Shampoo Bar Kokos: Alle haartypes 

Shampoo Bar Rozenblaadjes: Gevoelige hoofdhuid, Anti Roos

Dankzij de perfecte combinatie van onze shampoo bars, conditioner bars en haarmasker bars, kun je genieten van gezond, glanzend en duurzaam haar. Bij Paper and Boo streven we ernaar om milieubewuste keuzes te maken zonder in te leveren op kwaliteit. Ontdek de kracht van natuurlijke ingrediënten en maak van je dagelijkse haarverzorgingsroutine een duurzaam ritueel voor gezond haar. Probeer onze producten vandaag nog en beleef de transformatie zelf!

More articles