Zero Waste Schoonmaakmiddelen

Met de zero waste schoonmaakmiddelen van The Good Brand maak je schoon zonder schuldgevoel!

Duurzame schoonmaakmiddelen, vriendelijk voor mens, dier en natuur, toegankelijk en betaalbaar voor het grote publiek.

 

Eindeloos hervulbaar met Pods

Pods zijn kleine navullingen met super geconcentreerd schoonmaakmiddel. Je stopt 1 Pod in een lege fles, vult deze met 500ml water en zo heb je weer een volle fles met schoonmaakmiddel. En dat zonder afval!

Veelgestelde vragen over het gebruik van shampoo bars

Zo wrap jij zero-waste!

The Good Brand onderscheidt zich door het gebruik van milieuvriendelijke en duurzame ingrediënten in hun schoonmaakmiddelen. Ze streven ernaar om effectieve reinigingsproducten te leveren zonder compromissen te sluiten op het gebied van gezondheid en milieu.

Ja, de schoonmaakmiddelen van The Good Brand zijn hypoallergeen en vrij van schadelijke chemicaliën die vaak allergische reacties veroorzaken. Ze zijn ontworpen met de gezondheid van gebruikers in gedachten en zijn geschikt voor mensen met gevoelige huid of allergieën.

Nee, The Good Brand voert geen dierproeven uit op hun producten. Ze zetten zich in voor dierenwelzijn en zorgen ervoor dat al hun schoonmaakmiddelen op ethische wijze worden geproduceerd, zonder enige vorm van dierenmishandeling.

Ja, The Good Brand streeft ernaar om duurzame verpakkingsmaterialen te gebruiken. Ze verminderen het gebruik van plastic en kiezen voor recyclebare, biologisch afbreekbare of herbruikbare verpakkingen om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren.

The Good Brand compromitteert niet op reinigingskracht. Hun producten zijn net zo effectief als traditionele schoonmaakmiddelen, maar met het voordeel van het gebruik van natuurlijke ingrediënten die minder schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu.

Ja, The Good Brand ontwerpt hun schoonmaakmiddelen zodanig dat ze veilig en effectief zijn op diverse oppervlakken. Of het nu gaat om vloeren, keukenoppervlakken, glas of badkamertegels, hun producten zijn veelzijdig en zorgen voor een grondige reiniging zonder schade aan verschillende materialen.

Schoonmaakmiddelen

Welkom bij The Good Brand, waar we de wereld van schoonmaakmiddelen transformeren met onze plasticvrije benadering. Ontdek onze hervulbare pods voor keuken, glas, badkamer en allesreiniger, waarmee we niet alleen je huis schoonmaken, maar ook samen streven naar een schonere planeet.

Keukenreiniger Pod: Krachtig en Duurzaam

Onze Keukenreiniger Pod is ontworpen om vet, vuil en keukenresten effectief aan te pakken. De krachtige formule zorgt voor een sprankelend schone keuken, terwijl het hervulbare podsysteem plastic afval minimaliseert.

Glasreiniger Pod: Een Streeploze Glans

Laat je ramen en spiegels schitteren met onze Glasreiniger Pod. Het streeploze resultaat geeft je een helder zicht op de wereld, terwijl je de impact op het milieu vermindert met onze herbruikbare pods.

Badkamerreiniger Pod: Stralende Frisheid, Zonder Plastic

De Badkamerreiniger Pod biedt een krachtige oplossing voor het reinigen van kalkaanslag en zeepresten in de badkamer. Geniet van een frisse en schone badkamer zonder bij te dragen aan de plastic vervuiling.

Allesreiniger Pod: Veelzijdig en Milieubewust

Onze Allesreiniger Pod is een veelzijdige schoonmaakkracht voor het hele huis. Of het nu gaat om vloeren, oppervlakken of andere huishoudelijke taken, deze pod biedt effectieve reiniging zonder de last van wegwerpplastic.

Hoe te Beginnen met The Good Brand Hervulbare Pods

  1. Kies je Schoonmaak Pods: Ontdek onze collectie hervulbare pods voor keuken, glas, badkamer en allesreiniger. Kies de varianten die passen bij jouw schoonmaakbehoeften.

  2. Vul je Herbruikbare Fles: Plaats de pods eenvoudig in de herbruikbare fles van The Good Brand. Voeg water toe, laat de pod oplossen en je bent klaar om te reinigen.

  3. Minimaliseer Plastic Afval: Met onze hervulbare pods verminder je je ecologische voetafdruk aanzienlijk. Draag bij aan een schonere planeet door plasticafval te verminderen.

Bij The Good Brand geloven we in een schoonmaakrevolutie die niet alleen je huis, maar ook de planeet ten goede komt. Ontdek onze hervulbare pods en maak schoonmaak een duurzame en effectieve ervaring. Bezoek onze webshop en omarm de plasticvrije schoonmaakrevolutie van The Good Brand.